Hymer Klub Danmark Logo
MenuOM HYMER KLUB DANMARKKOMMENDE ARRANGEMENTERKØB OG SALGTIDLIGERE ARRANGEMENTERTUR- BERETNINGERMEDLEMMERNES SIDE


BLIV MEDLEM
af
Hymer Klub Danmark

Nyt fra forum:
Sommer tur 2024 (1 svar)
Facebook (3 svar)
Herninmg (0 svar)
Postmaster (5 svar)
Julehilsen (1 svar)
Udmelding. (1 svar)
På vei mot Ru... (1 svar)
Spontan Nytår... (0 svar)
Spontan træf ... (1 svar)
Køb & Salg (1 svar)

Hymer forhandlere:

Hymer forhandlere

Forhandlerliste

Hymer merchandises:

Merchandises

Merchandises

OPFORDRING

Hymer Klub Danmark

Efterårstræf den 3.–5. september 2004

DCU-Camping i Odense

REFERAT

Fredag d. 3. september

De fleste ankom i løbet af fredag eftermiddag, nogle var kommet i dagene før. Da solen skinnede fra en skyfri himmel samledes vi midt imellem vognene på en åben plads ved 19.tiden medbringende vores borde og stole og spiste sammen. Det var rigtig hyggeligt og selv om duggen faldt og myggene var særdeles livlige blev det en rigtig dejlig start på træffet og de fleste trak først ind i campingvognene efter mørkets frembrud.

 

Lørdag d. 4. september - det egentlige træf starter

Kl. 10.00 mødtes vi til formiddagskaffe og Elsa havde sørget for at vi kunne servere 2 flotte plader med fynske brunsviger pyntet med marcipanbil og -campingvogn (Hymer) fra øens bedste bager ! Uhm! Den var god.

 

Vi mødtes 12.45 og spadserede sammen til Odense Å hvor vi sejlede en flot tur på åen forbi bl.a. Odense Zoo. Efter turen som varede ca. 1 time gik de fleste tilbage mod campingpladsen for at nyde det gode vejr og andre tog til byen. Det glippede desværre med kaffe og kage på restauranten  i nærheden af åen grundet for sen tilmelding fra vores side.

Jeg synes at det var en rigtig dejlig eftermiddag.

 

Kl. 19.00 var grillen ved fælleshuset ved at være varm nok til at man kunne få grillet nogle gode bøffer/pølser eller hvad man nu havde lyst til. Vi spiste sammen nede mellem campingvognene igen og så langt gik det godt, vejret var dejligt (sol og varme) og alle var i godt humør og hyggede sig sammen.

 

Da vi så skulle til at nyde kaffen og Birne og Jens Peters beretninger, havde vi tænkt os at vi skulle fortrække til fælleshuset, men vi havde bare ikke regnet med at Danmark spillede landskamp og der var optaget med folk som sad og så fjernsyn. Efter en del bæren frem og tilbage med havemøbler :0)) blev vi endelig enige om at det sagtens kunne lade sig gøre udenfor. Her blev Flemming og Lisbeths nye Swing brugt til at hænge lærred op på og Pers computer til fremvisning af billeder blev anbragt på et havebord. Vi samledes rundt om på vores egne møbler og hørte/så deres spændende beretninger.  Lige bortset fra at myggene igen var på spil gik det helt fint og de skal have tak for at de ikke lod sig slå ud af den interimistiske opsætning. De klarede det til UG.

 

 Søndag d. 5. september

Kl. 09.30 mødtes vi til formiddagskaffe hvor Søren informere kort og svarede på spørgsmål og forslag.

Herefter blev der holdt et lille mini møde for de skulle med til Alsace.

Træffet sluttede ca. kl. 12.00

 

Vi var flere der blev og nød det dejlige vejr et par timer endnu.

Tak til alle for endnu et godt træf.referent: Mary-Ann Lebeck

HOLLAND
BELGIEN
DANMARK
FRANKRIG
GRÆKENLAND
ITALIEN
NORGE
RUNDREJSER
SCHWEIZ
STORBRITANIEN
SVERIGE
TJEKKIET
TYSKLAND
UNGARN
ØSTRIG
Print siden ud
6858868 besøgende siden 25-11-2022
-- En campingklub for glade campister --